DieselHouse Venner, også kaldet DHV, er en frivillig venneforening til DieselHouse museet.

Foreningens formål er at vedligeholde og renovere effekter, der tilhører DieselHouse, samt arrangere sociale events omkring DieselHouse og lignende museer og samlinger, og derved fremme interessen på området.

Det koster årligt 150 kr. at være medlem i DHV, og pengene bliver hvert år opkrævet i Jan/Feb. Betaling af fornyelse af medlemsskabet bliver derfor også opkrævet i denne periode, uanset hvornår på året du end måtte have meldt dig ind i foreningen. Sammen med medlemskabet får du også adgang til DieselHouse KnowledgeBase, så du kan bruge din tid på at researche vores historiske arkiv.

DHV arrangerer mindre arrangementer så som filmvisninger og spændende foredrag men også større ture til f.eks. Bornholm og Ærø, hvor der er planlagt overnatninger og udflugter – arrangementer som disse koster et yderligere beløb at deltage i.

Kontaktpersoner :

Kontingent for medlemskab er 150 kr. for hele året og skal betales til foreningens konto i Arbejdernes Landsbank Reg. nr. 5371 Konto. nr. 0331261, husk at skrive navn og eventuelt medlemsnummer.

Er du et nyt medlem er det en god ide at sende en mail med oplysning herom til formand, sekretær eller hjælpearrangøren umiddelbart efter du har betalt kontingentet.